Waar gelooft inwoodwetrust in?

Dat je vandaag de dag op deze wereld alleen dingen moet maken die bestaansrecht hebben. Ze moeten iets toevoegen. Er is namelijk al genoeg bullshit op de wereld. We vinden ook dat je daarbij zo min mogelijk grondstoffen moet gebruiken.

Bij alle ontwerpen proberen we zoveel mogelijk van het materiaal te benutten. De table N˚5 wordt bijvoorbeeld uit één plaat gefreesd. Daarbij blijft maar heel weinig restafval over. Door het ontwerp staat de tafel heel stevig op zijn poten. Hij wordt in één formaat gemaakt.

De ontwerpen van Inwoodwetrust worden gratis thuisbezorgd (in Nederland, m.u.v. de eilanden). Ze worden zelf in elkaar geschoven. Geen lijm of schroeven nodig.

Welke wil jij hebben?

Ga naar de pagina Products, klik op de tafel die je wil bestellen en verstuur je bestelling per e-mail. De levertijd varieert van twee tot circa zes weken. We proberen eens in de maand een rit door Nederland in te plannen. We sparen daarom de bestellingen op zodat we zo efficiënt mogelijk kunnen bezorgen en niet voor iedere tafel apart een vervoersbedrijf hoeven te laten rijden. Het kan dus ook maar zo zijn dat jouw tafel al sneller geleverd wordt.

Hoe zet ik de table N˚ 5 in elkaar?

Hoe zet je de table N˚5 in elkaar? Klik op de pagina table N˚ 5 user manual

Je vindt onze privacystatement hier: https://inwoodwetrust.nl/privacystatement/